Restaurant Onder de Linden

Een aantal jaar geleden zijn we begonnen met de aanpassingen in het interieur van Restaurant Onder de Linden in Zuiddorpe. Eind 2013 en begin 2014 hebben we dit verder kunnen voltooien. De patio is nu overdekt gemaakt en is nu voorzien van een haard waar men op kan grillen.
De sfeer van het restaurant is eigentijdser geworden, maar natuurlijk is de warme en huiselijke uitstraling behouden. Zo maakt het restaurant gebruik van lichtpanelen waarop seizoensgebonden foto’s te zien zijn. Denk daarbij aan het wildseizoen, kreeftseizoen en aspergeseizoen.

De grote zaal van dit befaamde restaurant is volledig gerenoveerd. De opdracht was om de bestaande ruimte te voorzien van de juiste klimaatbeheersing, een goed lichtplan en een sfeervol interieur zodanig dat het karakter van het restaurant behouden bleef. Dit heeft geresulteerd in een zaal die intiemer is geworden door het aanbrengen van een verlaagd plafond waarin de verlichting en de luchtbehandeling verwerkt zijn. Er zijn wandpanelen geplaatst met indirect licht en foto’s met oude dorpstaferelen. De zaal kan d.m.v. een vouwgordijn, dat in het plafond weggewerkt kan worden, in twee ruimtes worden gedeeld. De verlichting en gordijnen worden centraal aangestuurd. De vernieuwde binnentuin is in oude baksteen en houten panelen opgetrokken. Tegen de stenen gevel is een oude wijzerplaat van de kerk in Zuiddorpe geplaatst. Het meubilair en de parasols zijn bijpassend qua kleur en sfeer.

Restaurant Onder de Linden

Een aantal jaar geleden zijn we begonnen met de aanpassingen in het interieur van Restaurant Onder de Linden in Zuiddorpe. Eind 2013 en begin 2014 hebben we dit verder kunnen voltooien. De patio is nu overdekt gemaakt en is nu voorzien van een haard waar men op kan grillen.
De sfeer van het restaurant is eigentijdser geworden, maar natuurlijk is de warme en huiselijke uitstraling behouden. Zo maakt het restaurant gebruik van lichtpanelen waarop seizoensgebonden foto’s te zien zijn. Denk daarbij aan het wildseizoen, kreeftseizoen en aspergeseizoen.

De grote zaal van dit befaamde restaurant is volledig gerenoveerd. De opdracht was om de bestaande ruimte te voorzien van de juiste klimaatbeheersing, een goed lichtplan en een sfeervol interieur zodanig dat het karakter van het restaurant behouden bleef. Dit heeft geresulteerd in een zaal die intiemer is geworden door het aanbrengen van een verlaagd plafond waarin de verlichting en de luchtbehandeling verwerkt zijn. Er zijn wandpanelen geplaatst met indirect licht en foto’s met oude dorpstaferelen. De zaal kan d.m.v. een vouwgordijn, dat in het plafond weggewerkt kan worden, in twee ruimtes worden gedeeld. De verlichting en gordijnen worden centraal aangestuurd. De vernieuwde binnentuin is in oude baksteen en houten panelen opgetrokken. Tegen de stenen gevel is een oude wijzerplaat van de kerk in Zuiddorpe geplaatst. Het meubilair en de parasols zijn bijpassend qua kleur en sfeer.