Vrijstaande nieuwbouwwoning Almere

Woning direct gelegen aan water. Zowel het interieur als het terras is door BF ontworpen. De vloer van gezoet hardsteen, loopt naar buiten door in een geschuurde versie en gaat daarna over in een houten stroken vloer van bankirai, die aansluit op de aanlegsteiger. In het interieur zijn de wanden gestuct en deels voorzien van behang. De kleuren op de wand zijn daar een afgeleide van. De kasten en plateau zijn nieuw en hebben een opvallende kleur groen en bruin. Er is tevens een verrijdbare haard geplaatst. Door het gehele huis is de verlichting aangepast aan de functionaliteit: van indirect licht tot werklicht. Door het plaatsen van een glazen deur tussen de hal en woonkamer is er meer licht in de hal verkregen. Op de eerste etage zijn de kleuren en materialen van de begane grond doorgetrokken. Buiten zijn er een lounge hoek en eethoek aan het water gecreëerd.