Gastrovino Toine Fassaert

De bestaande wijn- en delicatessen winkel is omgebouwd tot een meer gespecialiseerde wijn- en notenwinkel. De vraag was om een praktische en sfeervolle inrichting. Er is uitgegaan van de bestaande elementen, die zijn omgebouwd om de winkel een nieuw aanzicht te geven. Zoals de wijnrekken en de toonbanken. Samen met de vernieuwde vloer, de kleuren en de eyecatchers (wijnwand van 20 meter en de impressiefoto’s) is het een eigentijds en sfeervol geheel geworden. .
Door goede verlichting en de kleurkeuze lijkt de winkel ruimtelijker. Ook krijgt men hierdoor het idee van een (wijn)kelder.
Het oog trekt direct naar het beeld achter in de zaak, waar een doorgang wordt gemarkeerd door een foto van een wijngaard die achter de winkel lijkt te liggen.
De sfeer van het restaurant is eigentijdser geworden, maar natuurlijk is de warme en huiselijke uitstraling behouden. Zo maakt het restaurant gebruik van lichtpanelen waarop seizoensgebonden foto’s te zien zijn. Denk daarbij aan het wildseizoen, kreeftseizoen en aspergeseizoen.