Bfinterieurarchitectuur van Bep Fassaert heeft onze verbouwing op perfecte wijze vorm gegeven.

De winkel heeft een ware metamorfose ondergaan en is van een delicatessenwinkel met veel versgroepen naar een warme gezellige wijnwinkel getransformeerd.
Na goed overleg zijn we tot een concept gekomen dat Bep vakkundig heeft ingevuld. Zij heeft veel ideeën aangedragen betreffende kleur, materialen en verlichting. Overleg en communicatie verliepen vlot en we werden niet geconfronteerd met onverwachte problemen.
De gezellige, ruimtelijke winkel ontlokt veel enthousiaste reacties van klanten maar ook van wildvreemde mensen die onze winkel bezoeken. De brede entrée werkt zeer uitnodigend. De notenbar in de gevel is een echte shop in de shop en trekt veel nieuwe klanten. De blik wordt ook naar achter getrokken door het sterke perspectief van de prachtige tegelvloer en het strakke wijnrek eindigend in een Toscaans landschap. Achterin is een zekere intimiteit behouden, aangenaam voor de wijnklanten.
De winkel straalt rust, ruimtelijkheid en duidelijkheid uit. De moderne ledverlichting heeft de juiste kleurtemperatuur waardoor de producten optimaal tot hun recht komen. Kortom, wij zijn erg blij met dit nieuwe concept waarin het aangenaam werken is.
De zienswijze van Bep speelde sterk in op onze wensen. Zij heeft hier onze gedroomde winkel neergezet.